(ВИДЕО) БРИТАНСКОТО МИНИСТЕРСТВО ЗА НАДВОРЕШНИ, ПОЗНАТО КАКО ФОРИН ОФИС ГИ ОТВОРИ ВРАТИТЕ НА СВОИТЕ АМБАСАДИ ЗА ДА СЕ ВИДИ РАСКОШОТ И УМЕТНИЧКИТЕ ДЕЛА ВО НИВ

Објавено на 24.09.2018 во 13:37:07 часот | Свет

Еве како изгледаат амбасадите на едно кралство кое со векови владеело на 4 континенти. Навистина невиден луксуз и раскош.

Виртуелна тура на следниов линк.

 

 

* реклами:

 

 

 

Свет

Македонија