(ВИДЕО) Завршно обраќање на ПВРМ Заев до граѓаните на Република Македонија за референдумот на 30 септември: Почитувани граѓани, ова не е гласање за партии, туку ова е гласање за нашата иднина

Објавено на 27.09.2018 во 21:06:05 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет