(ВИДЕО) ЕРДОГАН ВО ПОСЕТА НА БЕРЛИН, ТУРЦИЈА И ГЕРМАНИЈА ГИ ЗАТОПЛУВААТ ОДНОСИТЕ

Објавено на 28.09.2018 во 00:58:48 часот | Свет

Турција е во тешка економска криза, и време е Турција и Германија да се вратат на старите добри релации од пред 2014-та кога добро соработуваа на секој план.

Повеќе за ова на Економист.

 

 

* реклами:

 

 

 

Свет

Македонија