КОНЕЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ДИК СО 98,4% ПРЕБРОЈАНИ ГЛАСОВИ: Гласале 659 768 гласачи, или излезност од 36,86%, од кои ЗА гласале 603.603 гласачи додека ПРОТИВ гласале 37.188 гласачи

Објавено на 01.10.2018 во 00:59:48 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет