(ВИДЕО) СЛОН ЌЕ ЈА ПРЕГАЗЕШЕ МЕЛАНИЈА ТРАМП ВО КЕНИЈА

Објавено на 05.10.2018 во 11:58:05 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија