АЈДЕЕ, ШЕФОТ НА ИНТЕРПОЛ ИСЧЕЗНА ПРИ ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА ВО КИНА, ЕДЕН МЕСЕЦ НЕМА НИ ТРАГА НИ ГЛАС ОД НЕГО

Објавено на 05.10.2018 во 13:45:11 часот | Свет

Шефот на интерпол исчезна?!?! При посета во Кина, еден месец го нема никаде?! АЈДЕЕЕ...

Линк до сторијата на НБЦ тука.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија