ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАТИЈА: Протестанти се во ходниците на американскиот сенат со транспаренти пред канцелариите на сенаторите!

Објавено на 05.10.2018 во 20:49:43 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија