(ВИДЕО) Два глобални бренда кои претставуваат синоним за моќ, квалитет и успех: Gulf со гордост е долгогодишен партнер на најтрофејниот и најуспешниот фудбалски клуб во Англија, Манчестер Јунајтед

Објавено на 05.10.2018 во 23:03:33 часот | Спорт

 

 

* реклами:

 

 

Спорт

Македонија