(ВИДЕО) СЛАВНИОТ УМЕТНИК БАНКСИ НАПРАВИ ДРАМА ВО ЛОНДОН: Продаде своја слика за 1 милион фунти, а потоа со далечинско активираше шредер кој ја уништи сликата, на запрепастување на присутните

Објавено на 06.10.2018 во 11:32:07 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

 

Свет

Македонија