(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Денеска во Скопје се оддржа маратон на 10 километри

Објавено на 07.10.2018 во 21:29:36 часот | Спорт

Конечно малку насмевки и среќа на Скопските улици! Преку 1600 учеснички и учесници. Голема поддршка и за !

 

 

* реклами:

 

 

 

Спорт

Македонија