(ВИДЕО) ЗАВРШИ ЕДНО МЕСЕЧНАТА ДРАМА ВО САД: Конзервативецот Брет Кавану и покрај сопките на демократите успеа да стане врховен и уставен судија со доживотен мандат, ова е историски ден за Америка и светот, пак се враќаме во конзервативизам по неколкуте децении либерален прогрес од ерата на Клинтон и Обама!

Објавено на 07.10.2018 во 21:44:17 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија