(ВИДЕО) МИЛИЈАРДЕРИТЕ ИМАА ЖИВОТ КАКО ОД БАЈКИТЕ: Ова е најскапиот хотелски апартман во светот, 75 000 долари за една ноќ, добивате цел спрат од зграда во центарот на Њујорк со лични кувари, хеликоптер и јахта на располагање

Објавено на 07.10.2018 во 23:10:53 часот | Забава

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија