ТЕТКА БИБЕРЧЕ ВЕЌЕ НЕ СЕ НИ КРИЕ ДЕКА Е ВМРОВКА, И ДЕКА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ ВО ЖИВОТОТ Е ДА ГИ ЗАШТИТИ ГРУЕВЦИ ОД ЦРНАТА СУДБИНА!!!

Објавено на 08.10.2018 во 15:28:54 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет