Еуроимпекс со Peugeot учествуваше во поддршка на дипломатски тениски турнир во знак на 25-та годишнина од воспоставувањето на дипломатски односи помеѓу Франција и Македонија

Објавено на 08.10.2018 во 16:41:56 часот | Македонија

Еуроимпекс со Peugeot учествуваше во поддршка на дипломатски тениски турнир во знак на 25-та годишнина од воспоставувањето на дипломатски односи помеѓу Франција и Македонија.
Присутните дипломати и преставници на конзуларниот кор беа соодветно пречекани со Peugeot 3008 SUV како пријател на настанот.

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет