ОНЛАЈН ПРОДАВНИЦА НИКМИТ: Играчката-бебе е многу реалистична затоа што извршува 8 животни функции и во самиот сет има вкупно 10 додатоци кои на вашето дете ќе му направат да се чувствува навистина одговорно

Објавено на 10.10.2018 во 11:44:50 часот | Бизнис

➡️ Играчка - Бебе

Оваа играчка ќе ви го наполни срцето гледајќи го нашето најмило како низ игра се стекнува со чувство на грижа,љубов и одговорност.

👶 Играчката-бебе е многу реалистична затоа што извршува 8 животни функции и во самиот сет има вкупно 10 додатоци кои на вашето дете ќе му направат да се чувствува навистина одговорно.

Бебето има функција да огладнува,да покажува умор,при што треба да се намести да спие, може да се се бања и уште многу други забавни функции.

Што е највашно од се играчката е изработена од електронски тестиран материјал кој што е АПСОЛУТНО безбеден и сигурен за вашето најмило да може да ужива во безгрижните детски денови.

Повеќе информации можете да добиете на линкот https://nikmit.mk/p…/bebe-igracka-baby-born-by-zapf-creation , со порака во инбокс или на телефон/вибер 078/ 33 77 01, 078/ 33 77 78 и 078/ 33 77 79

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија