(ВИДЕО) БОМБА НА ПЕТРЕ БОГОЈЕСКИ: Западот веќе ВМРО ДПМНЕ не го гледа за проблем во Македонија туку за закана за стабилноста на целиот Балкан!!!

Објавено на 14.10.2018 во 20:33:36 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет