(ВИДЕО) БОМБА НА ТЕВДОВСКИ: Со ребаланс на буџетот, владата вбризгува 50 милиони евра во економијата преку плаќање на долговите на општините и 30 милиони евра во фондот за здравство и фондот за пензиско со што ќе се платат долговите на болниците!

Објавено на 15.10.2018 во 00:08:40 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет