ЛЕГЕНДАТА МИЛЕНА ДРАВИЌ ПОСЛЕДНОТО ИНТЕРВЈУ ГО ДАДЕ ЗА ТВ 24: Утрово ме трогна веста за смртта на дивата, легендата на југословенското глумиште Милена Дравиќ, само ден пред големото интервју во Патот до успехот. Првата помисла ми беше-не е можно, а во моментот одеше форшпанот за емисијата. Со солзливи очи и грутка во градиве го пишувам овој пост, но бидејќи великаните никогаш не умираат и ќе живеат додека живеат нивните дела!

Објавено на 15.10.2018 во 10:05:25 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет