ЉУПЧЕ НИКОЛОВСКИ: Цврсто стоиме на нашите политики за враќање на парите назад кон граѓаните и носење на мерки секогаш кога тоа е потребно на земјоделците!

Објавено на 15.10.2018 во 10:14:53 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет