ВО ЖИВО - ПОЧНА ГЛАСАЊЕТО ЗА АМАНДМАНИТЕ: ЕДЕН ОД НАЈБИТНИТЕ ИСТОРИСКИ МОМЕНТИ ЗА ДРЖАВАТА СЕ ОДИГРУВА ВО МОМЕНТОВ ВО СОБРАНИЕ!!!

Објавено на 15.10.2018 во 11:43:35 часот | Македонија

Прв за говор се јави Илче Гебелс. 5 пратеници од ВМРО ДПМНЕ не се присутни, меѓу нив Мукоски, Арнаудов и Василевски кои се обвинети за 27-ми април.

Линк до видео во ЖИВО овде.

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет