ПОЧНА РАСПРАВАТА ЗА АМАНДМАНИТЕ, ЕВЕ КОЛКУ ПРАТЕНИЦИ ГЛАСАА ЗА ДА СЕ ПОЧНЕ РАСПРАВАТА, ВАКА НАЈВЕРОЈАТНО ЌЕ ЗАВРШИ И ЦЕЛАТА ПРОЦЕДУРА!!!

Објавено на 15.10.2018 во 11:49:27 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет