ЗАЕВ ДО ПРАТЕНИЦИТЕ: Ова е историски момент, сите вие ја имате таа чест да одлучувате за иднината на земјата, ајде да си простиме сите за 27-ми април, ајде да ја внесеме земјата во ЕУ и НАТО

Објавено на 15.10.2018 во 12:05:34 часот | Македонија

- Ова се историски моменти, сите вие ја имате таа чест да одлучувате за иднината на земјата, ајде да се обединиме, ајде да си простиме за 27-ми април, ајде да ја однесеме земјата во ЕУ и НАТО! 

Премиерот Заев во 20 минутно образлагање на иницијативата за измената на уставните амандмани.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет