ЛУДО ИЛЧЕ ГЕБЕЛС: Да сме се грижеле за нашите во Австралија, Америка и Грција кои земаат 3000е плата со тоа што ќе јадеме корења!!!

Објавено на 15.10.2018 во 12:18:58 часот | Македонија

Главната теза на Илче Гебелс па со тоа и ВМРО ДПМНЕ зошто нема да гласаат за амандманите е што требало да се грижиме за нашите во Грција и Австралија и Америка кои земаат над 3000е плата со тоа што ќе јадеме корења!

Ние надвор од НАТО и ЕУ да се грижиме за нашите кои се во ЕУ и НАТО?!?!

Па добро, ова ВМРОНИТЕ дали имаат мозок во тоа лејките?! Што багра ќе беше ова?!?!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет