ВЛАДА НА РМ СО ПОЈАСНУВАЊЕ: ПОВИКОТ ЗА ЛИЧНО ПРОСТУВАЊЕ ЗА 27-МИ АПРИЛ НЕ ЗНАЧИ И АМНЕСТИЈА!!!

Објавено на 15.10.2018 во 13:08:00 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет