Влада на РМ: Медиумските организации се на вистинскиот пат со принципот на саморегулација да постигнат стандардизација на професијата во делот на интернет медиумите

Објавено на 15.10.2018 во 15:00:57 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет