ТЕУТА АРИФИ: Со пригодна средба со Здружението на слепи лица од Тетово денес го одбележавме 15 октомври Денот на Белиот стап кој од Обединетите нации е признат како симбол на слепите лица затоа што им овозможува поголема вклученост и мобилност на слепите лица во заедницата!

Објавено на 15.10.2018 во 15:10:46 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет