ДИРЕКТОРОТ НА ВОДОВОД СКОПЈЕ ДА ОБЈАСНИ ШТО БАРА ОВА ВОЗИЛО ВО ОХРИД, СЛУЖБЕНО ИЛИ ПРИВАТНО?!

Објавено на 15.10.2018 во 22:05:28 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет