(ВИДЕО) ТАТКОТО НА НАЦИЈАТА, ГОШЕВ: Жално е што ВМРО ДПМНЕ нема сенс за историскиот момент!

Објавено на 15.10.2018 во 23:13:57 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет