ЛУЃЕ МОИ, ОВАА ПАЧАВРА ПРЕДАВА УСТАВНО ПРАВО НА ПРАВЕН НА УКИМ, ЕЕЕЈ ЧОВЕЧЕ И МУ ПРЕДЛАГА НА ХОРХЕ ДА МУ ГО ЗЕМАЛ МАНДАТОТ НА ЗАЕВ ПОШТО ГО КРШЕЛ СУВЕРЕНИТЕТОТ НА МАКЕДОЊА?!?!

Објавено на 16.10.2018 во 20:25:06 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет