ЛУДИЛОТО НАРЕЧЕНО ВМРО ДПМНЕ, ЦРНО НА БЕЛО, СО ДУКУМЕНТ!

Објавено на 16.10.2018 во 21:27:39 часот | Македонија

ДПМНЕ 1991-2018: Ние сме за НАТО и ЕУ
СДСМ 2018: Еве можност за влез во НАТО и ЕУ
ДПМНЕ 2018: Нам не ни требаат НАТО и ЕУ!!!

ДПМНЕ 2006-2018: Нема промена на уставното име без народот да се изјасни на референдум!
СДСМ 2018: Ок, одиме на Референдум за Договорот на 30.09
ДПМНЕ 2018: Не може, не гласаме!!!

ДПМНЕ 2017-2018: Бараме амнестија за 27 април!
СДСМ 2018: Пружаме рака за национално помирување!
ДПМНЕ 2018: Нам не ни треба амнестија!!!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет