ДИРЕКТОРОТ НА ТЕЛМА, АТАНАС КИРОВСКИ ИМ ЗАБРАНИ НА НОВИНАРИТЕ НА ТЕЛМА ДА КОМЕНТИРААТ НА ФЕЈСБУК

Објавено на 16.10.2018 во 21:57:27 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет