(ВИДЕО) РАДМИЛА: Ги познавам добро пратениците од ВМРО ДПМНЕ, знам дека и тие сакаат да гласаат за договорот и еден ден да се гордеат што биле креатори на сигурната иднина на земјата

Објавено на 16.10.2018 во 22:31:18 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет