(ВИДЕО) СЕКОЈ ДА МОЖЕ ДА РАЗБЕРЕ: ПРЕМИЕРОТ ЗАЕВ ЈА СПОРЕДИ СИТУАЦИЈАТА СО ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА СО МАЖЕЊЕ НА ЌЕРКА ВО БОГАТА ФАМИЛИЈА

Објавено на 16.10.2018 во 22:46:16 часот | Македонија

- Секој родител се запрашал дали да ја дадам ќерката во некоја фамилија, абе луѓе се работи за добра богата фамилија, ќерката ќе си остане тоа што е, само ќе биде среќна и безбедна и обезбедена!

Премиерот Заев со малку народен речник денеска во собрание, секој да може да разбере.

Линк до видеото, овде.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет