(ВИДЕО) ГЕРО НАПРАВИ ШОУ НА ТВ 24: Со вас ВМРО-вците да се тера политика е како со мајмун да играш шах, вие сакате да идете на месечината со југо 45, не бива бе, не може и точка!

Објавено на 17.10.2018 во 09:23:55 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет