СЕПАК НЕ Е СЕ ЦРНО, ИМА И НЕШТО ДОБРО ВО ЦЕЛАТА ПРИКАЗНА!!!

Објавено на 17.10.2018 во 12:22:44 часот | Македонија

Во Идризово ќе никнат многу антички споменици, додуша направени од кал, плус ќе има многу субвенции за сапунче и тоалетна, но ќе се зема и процент, 5 на целото!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет