ФИРОМ Инженеринг: Улицава ја асфалтираа минатата недела, па вчера тргнале да сечат за приклучок, па исекле до пола, па виделе дека промашиле, па исекле пак ново, па не знам кај да се обратам, па више пукнав.

Објавено на 17.10.2018 во 12:35:19 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет