СПOДЕЛИ: Oвaa бaбичкa веќе дoлгo време спие нa aвтoбускaтa стaницa вo Скoпје(меѓугрaдскa)

Објавено на 17.10.2018 во 13:25:49 часот | Македонија

Бабичката делувала смирено, наводно ја барала својата ќерка, но сепак неколку денови делувала изгубено и спиела на автобуската, можно е да се работи за деменција и жената да е изгубена, да ресгираат институциите!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет