ГРАЃАНИ НАПАДНАЛЕ КОМУНАЛНИ РЕДАРИ НА ГРАД СКОПЈЕ, СЛУЧАЈОТ ПРИЈАВЕН ВО МВР!

Објавено на 17.10.2018 во 13:31:10 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет