(ВИДЕО) БОМБА НА ПЕЏА АРСОВСКИ: Амандманите ќе поминат, ќе се обезбеди двотретинско мнозинство!!!

Објавено на 18.10.2018 во 10:09:32 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет