ГЛУПИ КОМУЊАРИ: Наместо споменици и бронза, ќе дадат 10 милиона евра за систем за наводнување за 2000 хектари во Валандово и Удово

Објавено на 18.10.2018 во 10:21:07 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет