Ректорите и деканите на УКИМ треба да се загрижат: Јас имам поголемо ниво, реноме и углед од пола нивни професори!!!

Објавено на 18.10.2018 во 10:28:10 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Навистина е трагедија што во моментов јас имам поголемо ниво, авторитет и углед од пола професори на УКИМ.

А не требаше така да биде, не беше така планот :D

УКИМ е бре институција, и од тамо треба само мудрост, култура и воздржавност, а не лудории, глупости и невиден простаклук.

Ванковска, Андонов, Апасиев, Солза, Каракамишева и слични ропаци навистина го валкаат угледот на УКИМ до невидени размери.

Од нив слушаме невидени будалаштини, говор на омраза, нецивилизирани антидемократски погледи и стојалишта.

УКИМ би требало нешто да преземе и малце да си го спаси угледот и реномето.

Барем она што малку остана...

 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија