Продолжува градежната офанзива во Штип, почна асфалтирање на нови 300 метри улици во населбата Железничка во Штип. Вредноста на овој зафат изнесува 650 илјади денари!

Објавено на 18.10.2018 во 10:35:11 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

 

Македонија

Свет