(ФОТО ГАЛЕРИЈА) БРАВО ВЕНКО ФИЛИПЧЕ, ПРОДОЛЖИ САМО ВАКА: Погледнете како изгледа клиниката за дигестивна хирургија, реновирана со донации од Јапонска Амбасада и фирми донатори

Објавено на 18.10.2018 во 11:39:58 часот | Македонија

 

 

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет