(ФОТО ГАЛЕРИЈА) БРАВО: Преку проектот „Да создаваме заедно“ компанијата Виолета донираше средства за набавка на нова постелнина за болничките кревети, варосани се сите 24 соби на одделението каде се наоѓаат родилките и бебињата, ноќници за родилките, облека и 16 нови креветчиња за бебиња

Објавено на 18.10.2018 во 12:08:06 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет