(ВИДЕО) СТОРИЈА НА ДЕНОТ: Клиент даде бакшиш од 300 долари на работливо младо момче само да го мотивира да не се откажува и да не почне да се плетка со криминал

Објавено на 18.10.2018 во 13:51:20 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија