АЈДЕЕ, САМО ЗА ОВА ВРЕДЕШЕ ЦЕЛА ШАРЕНА РЕВОЛУЦИЈА: КОНЕЧНО ЌЕ СЕ ИЗДАВААТ ИЗВОДИ ОД МАТИЧНО ПО ЕЛЕКТРОНСКИ ПАТ, НЕМА ВЕЌЕ ЧЕКАЊЕ ВО РЕД НА ШАЛТЕР!!!

Објавено на 18.10.2018 во 14:09:03 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет