(ВИДЕО) На Грујо му се сонило село. И си изградил со 6.5м. евра наши пари. И не лажеше дека ќе било економски исплатлива инвестиција. А со парите од кирија ќе се исплатеше по 160 години. И сега рикна „селото“. И, сега, кој ќе одговара што соништата на Грујо немаат врска со реалноста?

Објавено на 18.10.2018 во 14:15:44 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет