МОНСТРУМИ, ИЗРОДИ: ГРУЕВЦИ ПРАВЕЛЕ ЛАЖНИ СООБРАЌАЈКИ НИЗ ЗЕМЈАВА НА ДЕН НА ИЗБОРИ!!!

Објавено на 18.10.2018 во 14:18:59 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет