(ВИДЕО) АЈ НЕКА СЕ УГОДЕ, ЧЕСТИТО НАРОДЕ: Радмила и Стево ги почнаа преговорите со НАТО во Брисел!

Објавено на 18.10.2018 во 15:23:22 часот | Македонија

 

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет