(ВИДЕО) БОМБА ОД ДИРЕКТОРОТ НА СОЗР, МИРЧЕСКИ: Комплексот Македонско Село, инвестиција од 6.5 милиони евра работел со толкава загуба што Тинекс е спремен да плати казна од 40 000 евра само да се откачи од него!

Објавено на 18.10.2018 во 15:31:03 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет